loading...
حامیان محمد علی رجائی نیا
هادی درفکی بازدید : 61 سه شنبه 25 بهمن 1390 نظرات (1)
 محمدعلی رجائی نیا درسال 1344 در روستاي (درفك) از توابع شهرستان سبزوار به دنيا آمد و بعد از اتمام دوره ابتدايي به شهرستان سبزوار مهاجرت نموده و به ادامه تحصيل پرداخت.دوره راهنمايي او مصادف با اوج مبارزات مردم بر عليه رژيم منفور پهلوي بود. او همراه با ديگر نوجوانان با تعطيل نمودن مدرسه به خيابان ها آمدند كه   او به همرا ه يكي ديگر از دوستانش(مفقود الاثر سيد مرتضي درفكي) تحت تعقيب ساواك قرار گرفت كه مدتي از سبزوار متواري گشت ودر بهمن ماه 1357 فعاليت چشمگيري در راهپيمايهاي داشت.سپس وارد مقطع  متوسطه شده و در سال 1365 دیپلم خود را دریافت کرد و همزمان در تربيت معلم مشهد قبول شد.پس از يك سال اشتغال به تحصيل درمهر ماه 1366 به دليل احساس مسؤليت در برابر دشمنان بعثی و برای دفاع از ایران اسلامی (با توجه  به اينكه تازه ازدواج  كرده بود و مشغول تحصيل بود) از طريق مهندسي –رزمي جنگ جهاد سازندگي  به جبهه هاي جنگ جنوب وغرب كشور شتافته ومدتي در جزاير مجنون بود سپس به جبهه غرب كشور رفت ودر عمليات بيت المقدس 2 در منطقه ماووت شركت فعال داشت و در اوايل ارديبهشت 1367 جهت ادامه تحصيل از مناطق جنگي به تربيت معلم برگشته و در همان سال مدرك فوق ديپلم خود را اخذ کردند و سپس در مناطق محروم روستايي مشغول به تدريس شد در سال 1370 در كنكور شركت كرده و در رشته جغرافيا پذيرفته شد و در همين زمان شروع به طراحي و اجراء پروژه هاي آبخيزداري و آبخوان داري جهت كاشت درختان مثمر در مناطق خشك و كم آب كرد كه موجب تشويق مركز خدمات كشاورزي وكشاورزان گرديد و در سال 1374 با تدوين پايان نامه «جغرافياي دهستان طبس» و اخذ نمره عالي از دانشگاه كارشناسي جغرافيا را دریافت کرد . در سال 1378 با شركت در كنكور سراسري كارشناسي ارشد در رشته  «جغرافياي سياسي دانشگاه تهران» پذيرفته شد.همزمان با تحصيل در دانشگاه به تدريس در دبيرستان هاي تهران پرداخت و به تلاش بي وقفه در امر تدریس به دانش آموزان جزء دبيران فعال ونمونه منطقه گرديد و در همان زمان با شركت در امتحان سازمان ايرانگردي وجهانگردي ايران به عضویت این سازمان در آمد.در سال هاي 1379تا1381 با مسافرت به تعدادي ازكشورهاي عضو سازمان همكاري اقتصادي منطقه اي (اكو)،حوزه مديترانه و عربستان و تعدادي از كشورهاي عضو سازمان كنفرانس اسلامي با بررسي وم طالعه در زمينه هاي منابع و پتانسيل هاي اقتصادي و ژئوپليتيكي،سازمان ها وبازارهاي منطقه اي و  گرايش هاي سياسي كشورهاي اسلامي،به تدوين پايان نامه خود با نام«مطالعه سازمان هاي بين المللي  به منظور تشكيل بازار مشترك اسلامي » براي جمعيت2/1 ميليارد نفري جهان اسلام با يك پنجم از مساحت جهان پرداخت كه موفق به اخذ درجه عالي از دانشگاه تهران براي مدرك فوق ليسانس گرديد و با توجه به اينكه هشتمين اجلاس سران عضو سازمان كنفرانس اسلامي به رياست رئيس جمهوري ايران برگزار گرديد که يكي از مسائل مطرح شده در اجلاس سران، «تشكيل بازار مشترك اسلامي» بود که پایان نامه ایشان مورد توجه دفتر رئيس جمهوري ايران و رياست هشتمين سران كنفرانس اسلامي قرار گرفت.

    ایشان در حال حاضر با ۲۶ سال سابقه کار و چندین سال دبیر نمونه بودن،عضویت در انجمن ژئوپلتیک ایران را نیز در کارنامه خود دارند.منبع

هادی درفکی بازدید : 44 یکشنبه 10 اردیبهشت 1391 نظرات (2)
باهنر :

به سلامت تمام شدن دولت دهم و روی کار آمدن دولت یازدهم از وظایف مجلس آینده است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: فائق شدن بر تحریم ها ، به سلامت تمام شدن دولت دهم و روی کار آمدن دولت یازدهم از مهمترین وظایف مجلس آینده است .

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، محمد رضا باهنر در نشست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان گفت: مجموعه افرادیکه در دور اول انتخابات مجلس نهم انتخاب شدند اگر قوی تر از نمایندگان مجلس هشتم نباشند ضعیف تر از آنها نیستند.


نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر نمایندگان سابقه مدیریت کلان کشور را داشته باشند بهتر می توانند در مجلس ایفای نقش کنند.

وی ادامه داد: ممکن است یک شخص معلم بسیار خوب و یا پزشک حاذقی باشد اما نمی تواند در مجلس کارکرد خوبی داشته باشد لذا باید کسانی نماینده مجلس شوند که یا کارهای اجرایی قوی انجام داده باشند و یا اهل پژوهش باشند.

وی با تاکید بر اینکه 225 نفر منتخبین مجلس نهم بهتر از مجلس هشتمی ها هستند افزود: از 64 نفری که به انتخابات دور دوم راه یافته اند 25 نفر نمایندگان تهران هستند که دارای تاثیرگذاری و حوزه نفوذ بیشتری در مجلس می باشند.

وی با بیان اینکه دو سه دانگ مجلس را نمایندگان تهران گرفته اند، گفت: ریاست برخی فراکسیون ها و کمیسیون های مهم مجلس و عضویت در هیئت رئیسه برعهده نمایندگان تهران است و این افراد تاثیرگذاری سنگینی در مجلس دارند.

وی با بیان اینکه مردم در مرحله دوم انتخابات حال و حوصله شرکت در رای گیری ها را ندارند، گفت: معمولا یک سوم تعداد افرادی که در انتخابات دور اول شرکت کردند درانتخابات دور دوم مجلس شرکت می کنند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس نهم با حمایت از تولید ملی آغاز می شود و کار سنگینی را برعهده دارد زیرا از طرفی وظیفه مجلس تهیه نقشه راه کشور و از طرف دیگر نظارت بر عملکرد دولت در حرکت طبق این نقشه است.

نماینده تهران با تاکید بر اینکه توانایی کاندیداها برای حضور در این میدان سخت را برای انتخاب قطعی باید مورد توجه قرار داد، گفت: با بررسی لیست 50 نفره تهران می توان افراد را از هم تفکیک کرد و کاملا مشخص است چه کسانی مرد این میدان هستند.

وی با بیان اینکه برخی در مجلس تنها اهل شعار و سخنرانی قبل از دستور و تذکر هستند، گفت: مرحله دوم انتخابات تهران مهم و تاثیرگذار است و ما وظیفه داریم برای ساماندهی و خط دادن مجلس نمایندگانی متعهد و کارشناس انتخاب کنیم.

وی با تاکید بر اینکه حرکت در سایه روحانیت در 30 سال انقلاب خط مشی ملت ایران بوده که هرگز از آن ضرر نکرده اند، گفت: جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین سمبل روحانیت در کشور هستند که در راس آنها آیت الله یزدی و مهدوی کنی قرار دارند که از لیست جبهه متحد اصولگرایان حمایت کرده اند.

باهنر ادامه داد: از مجلس ششم به بعد جامعتین وارد حمایت از مصادیق نمی شدند اما در انتخابات مجلس نهم ضرورت های جدی را احساس کردند و روشن و شفاف وارد میدان انتخابات شدند.

وی با بیان اینکه برای تبعیت محض از رهبری و حرکت در مسیر تولید ملی باید مردان میدان مجلس را انتخاب کرد، گفت: برخی دوستان که به مجلس می آیند متدین و متعهد هستند اما برایشان اتخاذ تصمیم ملی سخت است.

باهنر در پایان گفت: فائق شدن بر تحریم ها ، به سلامت تمام شدن دولت دهم و روی کار آمدن دولت یازدهم از مهمترین وظایف مجلس آینده است ./س3

 

هادی درفکی بازدید : 70 یکشنبه 10 اردیبهشت 1391 نظرات (0)
امروز در مجمع تشخيص؛

هاشمي و احمدي نژاد به هم چه گفتند؟+ تصاوير

در جلسه امروز مجمع تشخيص مصلحت نظام، احمدي نژاد پس از 2 سال در كنار هاشمي رفسنجاني قرار گرفت و با وي به گفتگو پرداخت.

باشگاه خبرنگاران

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

هادی درفکی بازدید : 50 یکشنبه 10 اردیبهشت 1391 نظرات (0)
مصباحی مقدم در واکنش به تخريب ها عليه باهنر؛

تخریب باهنر تخریب انقلاب است

نماينده مجلس شوراي اسلامي ضمن انتقاد از تخریب هایی که نسبت به باهنر در دور اول انتخابات انجام شد، گفت: تخریب باهنر، تخریب انقلاب است.

به گزارش خبرنگار  حوزه احزاب باشگاه خبرگاران، غلامرضا مصباحی مقدم در همایش انتخاباتی محمد رضا باهنر که در تالار سیدالشهدا برگزار شد، با اشاره به حضور حماسی مردم ایران در انتخابات 12 اسفند گفت: مردم با مشارکت 64 درصدی خود در انتخابات عزت و حماسه ای بزرگ آفریدند که این حماسه اثراتی هم در داخل و هم در خارج از کشور داشت.


ویبا اشاره به اينکه اتحاد و انسجام ملی و خشنودی مقام معظم رهبری از اثرات داخلی و پیروزی در مذاکرات استانبول که 6 قدرت برتر جهان در برابر حق هسته ای ایران یک قدم به عقب گذاشتند از اثرات خارجی این حماسه بوده است ادامه داد: بر اساس پروتکل هر دو گروه مذاکره کننده باید با هم وارد اتاق جلسه بشوند و در هنگام ورود به اتاق جلسات جلیلی نگاهی به ساعت خود می کند و می بینید که نزدیک اذان مغرب است و تا جلیلی نمازش را بخواند هیئت مذاکره کننده خارجی در راهرو ایستادند که این نشان دهنده عزت و بزرگی ملت ایران است.

نماینده تهران با بیان اینکه اگر می خواهیم این پیروزی در مذاکرات نیز در نشست بغداد ادامه داشته باشد باید همین حضور حماسی گونه را در 15 اردیبهشت داشته باشیم، گفت: پیروزی در نشست استانبول یکی از دستاوردهای حضور پرشور ملت ایران در انتخابات است بنابراین 15 اردیبهشت تضمین کننده گام دوم پیروزی ایران قبل از سوم خرداد می باشد.

مصباحی مقدم همچنین ضمن انتقاد از تخریب هایی که نسبت به باهنر در دور اول انتخابات انجام شد، اظهار داشت: تخریب باهنر، تخریب انقلاب است و اصلا این کار درستی نیست که نیروهای انقلاب مورد تخریب و آماج حملات قرار بگیرند.

کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه لیست جبهه متحد مورد حمایت دو آیت الله بزرگ مهدوی کنی و یزدی است، گفت: دو جامعه روحانی معتبر که یکی جامعیت روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که 40 ، 50 فقیه صالح در آن ها وجود دارد لیست جبهه متحد را تایید کرده اند لذا این لیست، لیست اصلح است و باید به لیست جبهه متحد به طور کامل رای بدهیم ./س3

هادی درفکی بازدید : 77 سه شنبه 05 اردیبهشت 1391 نظرات (0)
 
زارع فومني در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛

سازمان دهي وسيع اصلاح طلبان براي انتخابات شوراي شهر و رياست جمهوري

دبير كل جبهه مردمي اصلاحات گفت: اصلاح طلبان سازماندهي وسيعي را براي انتخابات شوراي شهر بسيج کرده اند و برنامه ريزي مدون همراه با شوراي راهبردي را براي تعيين افراد تأثير گذار تبين نموده اند.

محمد زارع فومني درگفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، پيرامون فعاليت اصلاح طلبان براي بحث رياست جمهوري گفت: کليه ي سازمان ها و تشکل هاي اصلاح طلب در تکاپو براي فعاليت رياست جمهوري يازدهم هستند.


وي تأکيد کرد: سازماندهي وسيعي از سوي اصلاح طلبان براي انتخابات شوراي شهر بسيج شده اند چرا که افراد تأثير گذار و ميانه روي اصلاح طلب براي گزينه هاي شوراي شهر تعيين شده اند.


زارع فومني با بيان اين مطلب که گزينه ي انتخاب شده از سوي اصلاح طلبان بايد جامع الطرف باشد ادامه داد: فرد منتخب شده براي گزينه شوراي شهر و يا رياست جمهوري از سوي اصلاح طلبان همه ي فکرها و ديدگاه هاي اصلاح طلب را بايد شامل شود چرا که اين فرد بايد براي همه ي گروه هاي اصلاح طلب مورد قبول واقع شود.


دبير كل جبهه مردمي اصلاحات جوانان تصريح کرد: سيد حسن خميني، هاشمي رفسنجاني و خاتمي از جمله گزينه هايي هستند که براي برقراري تعادل ميان طيف هاي مختلف اصلاح طلب توانايي قوي دارند به خصوص سيد حسن خميني که مورد تأييد همه ي نيروهاي اصلاح طلب است.


وي وجهه ي سيد حسن خميني را مرجع الطرفين اصلاح طلبان دانست و اظهار داشت: شوراي راهبردي اصلاح طلبان چندين کميته براي بررسي کانديداهاي شوراي شهر تعيين کرده و تمرکز جدي براي اين انتخابات اتخاذ کرده است./س3
 

هادی درفکی بازدید : 61 شنبه 06 اسفند 1390 نظرات (0)
لیست کاندید ها

بدینوسیله اسامی تعدادی از کاندیداهای جبهه متحد مردمی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر به شرح زیر به حضور مردم شریف ایران اعلام می شود:
1- سید مرتضی موسوی
2- مهدی شیرکوند
3- علی مطهری
4- علی عباسپور طهرانی فرد
5-  علیرضا محجوب
5- ابوالفضل قراخانی
6-مهدی سورانی
7- محمدعلی رجائی نیا
8-سید مهدی هاشمی 

اسامی سایر نامزدهای مورد نظر جبهه متحد مردمی پس از پیشنهادهای  دریافت شده از طرف نامزدهای  انتخابات ، با هدف تعیین مناسب ترین گزینه های ممکن ،به زودی  اعلام خواهد شد
هادی درفکی بازدید : 65 چهارشنبه 03 اسفند 1390 نظرات (0)
با نزدیک شدن به انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي بسياري از مردم مايلند بدانند كه گروهها و تشكل هاي شركت كننده در انتخابات چه مشخصات و ويژگي هايي دارند به همین منظور در سلسله گفتاري در اين زمينه سعي خواهد شد تا مروري بر اين تشكل ها شده و ويژگي هاي آنها بررسي شود.

جبهه مردم‌سالاری :

این تشکل سیاسی متشکل از 14 حزب قانونی با گرایش اصلاح طلبی اواخر دی ماه گذشته اعلام موجودیت کرد.

حزب مردم‌سالاری، حزب آزادی، حزب اتحاد ملی ایران، میهن اسلامی، فرزندان ایران مستقل، کار، کانون همبستگی فرهنگیان ایران، کانون فارغ‌التحصیلان آذربایجان غربی، فارغ‌التحصیلان ابوریحان بیرونی، جمعیت سیاسی اقتدار ملی ایران، جمعیت طرفدار نظم و قانون و انجمن دانشگاهیان دانشگاه اصفهان احزاب جبهه مردم‌سالاری را تشکیل می‌دهند که همگی آنها از ماده 10 احزاب مجوز فعالیت دارند.

جبهه مردمسالاری دارای اصولی با پنج محور با عنوان اعتقاد به ارزش‌های دینی و اصول اسلامی، اعتقاد به بند خط امام بر اساس بنیادهای انقلاب و حفظ میراث امام (ره) و شهدا، اعتقاد به قانون اساسی به ویژه حقوق ملت‌ها توجه به مطالبات و حقوق مردم به ویژه حق آزادی بیان ، حق امنیت اقتصادی و سیاسی و همچنین اعتقاد به منافع ملی در سطح بین‌المللی است.

این تشکل سیاسی همچنین 14 هدف و آرمان را دنبال می کند که عبارتند از :

1- اعتلای كشور و سرافرازی همه ایرانیان
2- ایجاد شور و نشاط عمومی و مشاركت حداكثری مردم
3- همكاری ملی، اصلاحات مردمی و بهبود زندگی به عنوان اصلی‌ترین شعار
4- قانون‌گرایی و پافشاری بر حقوق حقه مردم به عنوان اساسی‌ترین امتیاز
5- خداباوری، اعتدال‌گرایی و خط امامی بودن
6- انتخاب مجلسی شجاع، بابرنامه، مقتدر و كارآمد و اصلاح‌طلب
7- برپایی انتخابات آزاد، رقابتی، سالم و عادلانه
8- رعایت قواعد اخلاقی در مبارزات تبلیغات انتخاباتی
9- رعایت اصول میثاق‌نامه جبهه
10- پاسداشت ارزش‌های اسلامی، اصول قانون اساسی، مطالبات مردمی و منافع ملی
11- اشتغال‌زایی ، مهار تورم و گرانی و تقویت جامعه مدنی
12- صداقت كامل در گفتار ، پندار و رفتار با مردم
13- جامعیت و فراگیری تمامی اقشار فعال اجتماعی
14- معرفی اسلام ناب و مردم‌سالاری دینی به عنوان مهم‌ترین الگوی حكومتی اسلام ناب به جهانیان
هر چند تشکل های سیاسی فراگیر در تهران لیستی 30 نفره ارایه داده اند اما این جبهه در حوزه انتخابیه تهران تاکنون لیستی 15 نفر ارایه کرده که اسامی نامزدهای آن به شرح زیر است :
1- سيد حسين هاشمي
2- علي رضا محجوب
3- علي مطهري
4- سهيلا جلودارزاده
5- الهه راستگو
6- حجت الاسلام علي عسگري
7- حميد رضا كاتوزيان
8- محمد رضا جعفري
9- محمد علي رجائي نيا
10- سيد مرتضي موسوي
11- سيد علي محمد خادمي
12- مصطفي مصطفايي
13- يونس قرباني
14- عليرضا نژاد صاحبي
15- سالار حسن زاده                      منبع

هادی درفکی بازدید : 74 یکشنبه 30 بهمن 1390 نظرات (0)
با سر ليستي الهه راستگو؛

ليست 16 كانديداي جبهه مردمي اصلاحات قطعي شد+ اسامي

ليست 16 كانديداي جبهه مردمي اصلاحات در تهران قطعي شد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، ليست 16 كانديداي جبهه مردمي اصلاحات در تهران قطعي شد.

اسامي اين جبهه به شرح ذيل است:

الهه راستگو

محمد علی رجائی نیا

عليرضا محجوب

علي مطهري

اميدوار رضايي

سيد حسن هاشمي

سيد مرتضي موسوي

وهاب عزيزي

محمدرضا طاهري

سالار حسن زاده

ابوالفضل قراخاني

حسن خزائي

سيد كريم السادات مظلوم

مهدي سوداني

عباس بقايي

نصرالله بشار                   منبع

هادی درفکی بازدید : 69 یکشنبه 30 بهمن 1390 نظرات (0)
اختصاصي/ حضور علي مطهري محمد علی رجائی نیا و كاتوزيان در ليست اصلاح طلبان؛

ليست 15 نفره جبهه مردم سالاري قطعي شد + اسامي

ليست 15 كانديداي انتخاباتي مجلس نهم جبهه مردم سالاري قطعي شد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، ليست 15 كانديداي انتخاباتي مجلس نهم جبهه مردم سالاري قطعي شد.

1- سيد حسين هاشمي

2- علي رضا محجوب

3- علي مطهري

4- سهيلا جلودارزاده

5- الهه راستگو

6- حجت الاسلام علي عسگري

7- حميد رضا كاتوزيان

8- محمد رضا جعفري

9- محمد علی رجائی نیا

10- سيد مرتضي موسوي

11- سيد علي محمد خادمي

12- مصطفي مصطفايي

13- يونس قرباني

14- عليرضا نژاد صاحبي

15- سالار حسن زاده                    منبع

هادی درفکی بازدید : 62 یکشنبه 30 بهمن 1390 نظرات (1)

16 كانديداي جبهه جهادگران ايران اسلامي قطعي شد + اسامي

ليست 16 كانديداي انتخابات مجلس نهم جبهه جهادگران ايران اسلامي قطعي شد.

به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، ليست 16 كانديداي انتخابات مجلس نهم جبهه جهادگران ايران اسلامي قطعي شد.

اسامي اين جبهه به شرح ذيل است:

1- حجت الاسلام سيد محمود علوي

2- علي مطهري

3- مهدي شيركوند

4- ابراهيم انصاريان

5- الهام امين زاده

6- لاله افتخاري

7- مرتضي غرقي

8- بهنام ملكي

9- حبيب الله حبيبي

10- محمد علی رجائی نیا

11- ناصر داودي راد

12- مسعود زاهدي اول

13- سيد حسين هاشمي

14- پرويز سروري

15- مهدي عليزاده سوركي

16- وهاب عزيزي        منبع

تعداد صفحات : 2

درباره ما
Profile Pic
حامیان محمد علی رجائی نیا
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 17
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 15
  • بازدید امروز : 5
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 5
  • بازدید ماه : 5
  • بازدید سال : 44
  • بازدید کلی : 4,492